Håkan Hellström.



Ett klipp från konserten jag var på i November.
Den här videon gråter jag till.
Minns det som igår.
Han får mig att älska livet.
<3.

Lördagskvällsmys.

Hej bloggen. Efter en lång dag satte jag mig i soffan och läste min älskade VeckoRevyn. I kväll blir det mys med familjen med melodifestivalen och ostbågar! jag är så sugen på det just nu! Haha. Imorgon fyller Anders år så det blir nog mest firande med tårta och paket. På kvällen är det den efterlängtade cheerleadingen! Jippey.

Lördagskyss <3

Dagens klädval.

Blir inte rubriken dagen outffit lite tjatig här på bloggen? Jag har bestämt mig för att variera mig lite. Idag kallar jag det dagens klädval.



Jeans: Cheep Monday
Tröja: Kapphal
Kofta: Hm


Finns det något starkare än, Jag älskar dig? Det skulle behövas.



Jag älskar dig <3.


Fotografering - hemma






Kyss <3

Underbar Lilja dag.



Lilja är underbarunderbarunderbar. Dagen har spenderas med Lilja. Vet du hur jävla mycket du betyder älskling? Jag älskar diig underbaraste! Alla minnen, det kommer bli flera hjärtat. Annars har skoldagen varit ganska tråkig med massor av plugg. Men det gäller att jag orkar plugga nu. Jag får INTE hamla efter.

Bilden är sen i höstas på mig och Liljahjärtat.
Kyss<3

Done by my self and bought, the perfect combination <3

'

Kjol: Made by me
T-shirt: Sisters
Kofta: Hm
Strumpbyxor: Hm

Kyss <33


Tack i för hand <3

Jag strävar alltid efter att läsarna ska tycka min blogg är bra och vilja fortsätta läsa. Jag skulle gärna vilja veta vad ni gillar med bloggen (som jag redan gör) och vad som jag skulle kunna förbättra.

Här är lite exempel på vaf jag brukar skriva om i bloggen:
Dagens outfit
Vad som har hänt på dagen
Tankar
Shoppingtips och mode
Frågestund

Tack, kramar <3333


Måndag 23 februari

Måndag, första dagen på veckan. Både en hemsk och bra dag. Man har en lång skolvecka framför sig men ändå känns en ny vecka som nya möjligheter och upplevelser.
Idag var jag i skolan och sen hos tandläkaren. Inga hål, vi pratade mest om min kanske framtida tandställning. Nu sitter jag här och kollar på lite snygga kläder på internet.

Ha det bäst.
Kyss <33


Svar från frågestunden

1. Vilken månad tycker du är bäst?

Svar: Jag älskar Juni. Det är då jag fyller år och sommaren börjar!


2.Om du skulle vara fast på en öde ö, och du skulle få ta med dig endast 3 saker, vad skulle du då ta med?
Svar: Då skulle jag ta med mig kompisar, datorn och mat!

3.Vad gillar du mest, fotografera eller blogga?
Svar: Jag kan inte välja. Jag älskar båda. Men att blogga och fotografera känns nästan som om som hänger ihop eftersom jag oftar tar kort till bloggen.

4.Vilken är din favvo smak på Ben&jerry's glass?
Svar: Oj, det är svårt att välja. Men jag är ett big fan av choklad glass så jag såger nog Phish food eller Fossil Fuil.

5. Vill du länka mig om du inte har gjort det?
Svar: Jag skulle gärna vilja länka alla er som läser min blogg men jag kan inte länka alla. Jag vill inte favoritisera några av mina läsare för att jag känner dom eller något. Så tyvärr nej. Men ibland länkar jag läsare om dom har gjort något speciellt. Tillexempel länkade jag lilja eftersom hon har gjort min otroligt fina design!

Om du har fler frågor är det inte försent för att fråga. Kom igen! <3


Sen söndagskväll.

Min kväll har bestått av Gossip Girl, 3 skålar fruktsallad och ett varmt bad!
Åh vad jag älskar dagar när man inte behöver göra någonting. Man gör allt precis som man vill. Tyvärr var det ingen cheerleading idag eftersom det precis har varit lov men jag överlevde. Det får en ju att längt ännu mer tills nästa gång.
Nej, nu är det sent. Måste nog sova snart. Ska bara svara på frågorna från frågestunden.
Nu har jag en lång vecka framför mig. Vi ses.
Puss <3

Slut på outfits idéer?

Har ni också dagar då det känns som om ni inte har några kläder även om du har köpt kläder för flera hundra den senaste månaden. Alla kläder är fula, för små/ för stora. Det visar sig att den snygga klänningen du köpte som skulle passa till din gråa kofta inte alls passar in. Har ni också en outfit som du alltid tar på dig när du har slut på idéer? För det har jag. Och den outfiten fick jag slänga på mig idag när idéerna tog slut.
Egentligen hatar jag den outfiten. Den består av en grå kläning som jag köpte för precis ett år sen  och en röd kofta som jag använde för mycket när jag fick den så att jag har tröttnat på den. Men den är endå bra att ha på nått sätt. 

Kyss <3


trött, tröttare, Sara.

Gårdagen var väldig kul men vi kom inte hem förens typ halv 2, Idag ska vi baka en chokladmousse tårta och sen kommer Anders föreldrar på besök.
Glöm inte bort frågestunden lite längre ner. Avslutar den nu i början av veckan.

kyss <3

Middag på landet.



Idag är vi bort bjudna till Anders kusin och man för att äta middag. Dom bor utanför Söderköping och har en häst i ett litet stall på tomten. Systern och jag har hållt på att göra oss iordning hela eftermiddagen. På bilden ser ni resultatet. Så jag kommer inte komma hem förens sent ikväll så det blir inget mer bloggande idag.

Ha en mysig lördagskväll!
Kyss <3


Shoppingdag i Norrköping

Hej bloggen!
Nu är jag hemma efter en lång shoppingdag. Dagen började med att jag och Emma tog tåget till Norrköping, istället för resgodis köpte jag en Ben and Jerry's som vi delade på på resan. Sen gick vi på stan hela dagen. Både vanliga affäreer och secondhand. Föresten, har ni sett monki's nya vår-kollektion. Jag säger bara: mums! Här kommer lite bilder från dagen och det jag köpte.

 
God B&J's på tåget.


Jag på fiket Waneys.


Den här skinnjackan köpte jag.


Den här klänningen köpte jag på Monki.


Det blev också en svart kofta, strumpbyxor och en väska från secondhand.

Kyss på en underbar dag <3

Dagens outfit

Jag vet att ni får se många outfits. Är det bra att man lägger upp ens outfit varje dag eller ska jag inte göra det lika ofta.
Jaja här är en till:



Skjorta: Kapphal
Kjol: Hm
Strumpbyxor: Hm

Kyss <33


Allting var så lätt

Allt var så lätt när man var liten. Nästan inga problem, ens största problem var att man kanske inte fick godis eller fick en jätte fin prinsseskrona från BR. Mina föreldrar skilldes när jag var 5 år. Visst jag blev jätte ledsen men det skulle vara så mycket jobbigare om det skulle hända nu. Jag vill inte tillbaka till när jag var liten. Jag saknar det massor men jag har haft minlyckliga barndom och ser fram emot mitt liv.

Kyss <33

Dagens outfit



Linne: Hm
Kjol: Hm
Kofta: Ellos

Hej bloggen!

Carro har varit här sen i söndags men inte har jag tröttnat på att vara med kompisar. Lilja har kommit också. ikväll åker jag till Lilja och sover där och sen på fredag åker Emma och jag till Norrköping. Efter det så drar vi vidare till Rejmyre så det kommer att bli dålig uppdatering dom närmaste dagarna.

Glöm inte bort frågestunden längre ner.
Ha det bra. Kyss <3

Tisdagen den 17 Februari



Carro skulle ju igentligen åka hem idagmen eftersom vi hade det så mysigt bestämmde vi att hon skulle sova över en natt till. Idag tog vi cyklarna och cyklade in till stan för att köpa Ben&Jerry's som vi hade tänkt. Det blev favoriten Fossil Fuel. Mums! Annars har vi legat framför tv:n och kollat på Sex and the city. Första och andra säsongen är klara och vi har börjat med tredje säsongen nu. Woho! Hoppas ni får en bra kväll.

Puss <333


Nu är jag den femte tjejen i SATC

Efter en lång dag med Carro och nästa bara SATC har man blivit som den femte bästisen i serien. Alla deras problem känns som mina problem och jag blir lycklig när någon av dom har köpt ett par nya skor eller världens snyggaste klänning. Vi  har kollat klart på hela första sesongen och halva andra. Här kommer ett par bilder från dagen med underbaraste.

 
Jag, non make-up - non beautiful clothes.



Caroline has flum!

Kyss readers <3

Frågestund.

Hej bloggen.
Nu är det dax för en frågestund igen.
Släng in alla dina frågor.
Det kan vara om vad som helst.
Mode, mitt liv, relationer, skolan. vad som helst.

Kom igen var inte blyga!
Kyss <33

Gina Tricot


Jag älskar tajta kjolar i alla sorters färger. Brukar använda en svart och en lila som är mina favoriter. Men nu har jag hittat en jeans kjol som jag har blivit kär i. Den här hamnar nog i shoppingkassen när Emma och jag åker till Norrköping på fredag. Den är godbiten hittar du på Gina Tricot för 199 pix.

Kyss <33


Sportlov, Sex and the city och Carro.

Caroline är här och ska sova här tills i morgon. Hon kom igår och vi har haft det väldigt roligt hitills. Vi har lånat den underbara Sex and the city boxen av Lilja och sitter och kollar med våra stora godispåsar och mysiga täcken och kuddar. Klockan börjar närma sig 3 och vi sitter fortfarande i pyjamas.Gud vad jag älskar sånna hära dagar. Man går upp när man vill, har på sig vad man vill och gör vad man vill. Jag älskar att ha sportlov. Hoppas ni har det bra.

Kyss <33

Alla hjärtans dag.




Dagen spenderades med underbaraste Lilja. Det blev skridskor på Söra och mys framför datorn. Vi har precis ätit tacos med Liljas roligaste familj! Dom är helt underbart roliga! haha, vill ni veta vad vi pratade om gå in på liljas blogg: kliiick.blogg.se. Nu ska vi väl ta en titt på hur kvällen ska se ut. Idag ska vi inte ut iallafall, blir nog en innekväll där vi chillargalet haha ;)

Kyssar på alla hjärtans dag <33

Dagens outfit


You've seen it before, but i love it.

Kjol: Hm
T-shirt: Sisters
 Kyss <333

Älsklingar <3


En bil behöver bensin
En mobil behöver ett simkort
Ett hus behöver el
Sara Jändel behöver sin vänner.

Tack för att ni finns, ni vet vilka ni är.
ni har alltid funnits här för mig när jag behöver er. Ni är så jävla snälla och jag älskar att vara med er och prata med er när det är något.
Jag älskar er <333

Ensam onsdags eftermiddag.



Dagen i skolan har varit riktigt bra. Seminariet gick förvånadsvärt bra! Jag har också pluggat  So och svenska. Sen åkte jag hem och har haft väldigt tråkigt. Nu sitter jag här och har precis gjort en jätte god smoothe. Mums.

Puss <333

Dagens outfit



T-shirt: Hm
Linne: Hm
Jeans: Cheep Monday

Glöm inte bort min outfit tävling på bloggen.

Pusspuss <333

Less is more



Har hittat hen här jätte fina klänningen. Jag är Kär! Jag går med mitt vanliga motto och säger "Less is more" Den här läckerbiten hittar du på Forever21. Kläderna är billiga men det kommer en stooor frakt och tullavgift.


Puss <333


Vad hände med min måndag?

Måndagar brukar vara så tråkiga. En lång skolvecka fram för sig, idrott på schemat och tråktråktråk. Men inte idag. Skolan gick bra. Idrotten var boxning som faktiskt var relativt kul och efteråt var jag med UnderbarsteLilja och FinasteCaroline. Vi hade så kul! Den här måndagen var annulunda. Jag känner mig motiverad inför sista skolveckan innan sportlovet och jag vet att jag kan och vill nå mina mål. Det är inte coolt att hata skolan. Puss på än nu inställning <3

Jag älskar er babes <3333

Som ni kanske märker har jag ingen bild på dom. Redigerade en fin men den var inte tillåten av lilja<3

Lugn söndasfeeling <3

Kom precis hem från cheerleadingen. Jag får alltid en lugn känsla efter cheerleadingen. en känsla då allt känns perfekt, nya danser och bygg bubblar upp i huvudet samtidigt vill jag bara lägga mig i badkaret med lite Lykke Li på i mobilen. I morgon är det måndag ny vecka nya tag. Egentligen orkar jag inte med skolan, boxning på gympan och att jag slutar jätte sent. Men vännerna får en att orka. Tack babes <3 Jag älskar er <33

Puss <33


Hej bloggen <3

Har precis städat klart mitt rum och har lite halvt panic på vad jag ska ta på mig idag. Idag blir det plugg med Carro har faktiskt musik prov och So seminarium den här veckan. Eftersom Carro var sjuk under musikföreläsningen ska jag försöka hjälpa henne med det. Son handlar om politik och jag orkar verkligen inte men vad har man för val. Satsar man Mvg så gör man. I kväll blir det cheerleading!

Kyss <33


Outfit tävling

Nu är det dax för en outfit tävling där priset är litet och är att ens blogg blir länkad här på min sida. Om du vill vara med och tävla ska du göra så här. Kommentera och skriv den perfekta outfiten, tex:

"En vinröd långärmad over-size tröja med ett par mörka jeans,
svart heels och en svart axelbandsremsväska med en rosett på"

Eller vad nu du tycker är snyggt!
Lycka till <33

Melodifestivalen..seriöst!

Jag är inte något riktigt schlager fan men melodifrestivalen brukar vara lite kul att kolla på. Men i år, seriöst! Vad dåligt det var. jag vet inte om det är melodifestivalen som har blivit dålig eller jag som har vuxit ifrån det men ändå. Allting var skit. Programledaren Petra babblade på som bara den, artisterna var sjukt dåliga och allas kläder var skit fula. Vad tyckte ni?
Nej, det är inget program jag tänker se igen.

Puss <33


Min Caroline är underbar <3


Vi hade det jätte kul igår gumman. Först som ni vet gick vi på bio och sen blev det mys och fotografering där den här bilden togs blandannat. Idag har vi tagit yttligare lite kort och fixat lite med våra bloggar och så. Måste göras om, snart!

Det räcker med 3 ord älskling.
Älskar diig gumman <3

Dagens outfit



Tröja: Anders garderob
Sttrumpbyxor: Hm

Kyss <3


I taket lyser stjärnorna

Jag gråter nästan när jag bara hör namnet. Filmen var så bra igår. Jag grät all the time. Jag såg ingen som inte hade tårar i ögonen. Ni vet hur mycket man gråter när man ser Titanic? Den här var värre. Så himla sorglig.
 
Filmen handlar om en tjej heter Jenna som har en mamma som är döende i Cancer. Hon är kompis med skolans elakaste och töntigaste tjej som bara tänker på sig själv och gör allt för att Jenna ska må sämre och att hon ska må bättre. Men när Jennas mammas cancer bara blir värre och värre mår hon så dåligt så dom får flytta in hos hennes mormor som är sträng fast egentligen bara ledsen. Jenna träffar ullis. Skolans populäraste tjej. Tillsammans super dom och röker. På en lektion ska dom skriva en text om temat Kärlek. Jenna skriver

"Om du dör mamma, då tar jag livet av mig"

Det var då tårarna börja forsa ner för mina kinder. Ullis förendras och försöker få Jenna att sluta dricka och röka. Hon gör allt för att Jenna ska må bra. Dagen kommer och Jennas mamma dör. Jenna får bo hos sin mormor och dom blir mer täta och glada tillsammans. Innan mammas begravning hittar hon lappen hon skrev på lektionen. Hon läser och skriver om den så här

" Om du dör mamma, då ska jag leva. För dig"

En helt underbar film som ALLA måste se.
Älskar älskar älskar den!


Hej Helg!

Sitter med Carro vid en varsin dator och bloggar lite. Så mysigt när båda bloggar men ändå är tillsammans. I kväll ska jag och Carro på bio. Vi ska se i Taken Lyser Stjärnorna. Har hört att den är väldigt sorglig så vi får väll ta med oss näsdukar eller nått. Sen ska Carro sova över hos mig och det blir förmodligen en väldigt mysig morgondag också. Hoppas ni får det bra!

Puss och Kram <333


Frågestunds svar <3

Vad heter du i mellannamn?
Jag heter Ingrid i mellannamn. Sara Ingrid Jändel.

Har du några husdjur?
Nej, jag har inga husdjur. Det enda husdjuret jag skulle kunna tänka mig att ha är en katt och jag är tyvärr  alergisk mot katter.

Går du fortfarande på dans?
Nej, jag går inte på dans men jag går på cheerleading som faktiskt innerhåller dans bla.

Är det okej om jag gör nått liknande på min blogg?
Självklart får man också ha frågestunder på sina bloggar också. Om man säger så är inte jag den första som har det.


När brukar du gå och lägga dig på kvällarna?
jag brukar gå och lägga mig vid tio - halv elva på vardagarna. på helgerna blir det nästan alltid efter tolv.

Vart bor du någonstans?
Jag bor i Nyköping, 10 mil från Stockholm.


Kan du länka mig eftersom det är jag som har gjort din design?
Självklart kan jag göra det. Vänta några sekunder så kommer din blogg upp på mina länkar!

Vad får dig att följa en blogg?
För att jag ska följa en blogg vill jag se mycket bilder, inte för långa texter. Det tröttnar jag på. Jag vill också läsa om folk som skriver direkt från hjärtat och sånna som verkligen brinner för att blogga. Kanske jag fassnar för just din blogg!

Hur gammal är du?
Jag är 13 år men fyller 14 år i år.

Skriv


Frågestund.



Nu är det dax för en frågestund.
Skriv in alla dina frågor om mig eller vad som helst.
Jag lovar att svara på alla frågor.

Puss <333


Dagens outfit <3



Spetskjol: Made by Systern
Kofta: Hm
Tisha: Sisters
Strumpbyxor: Hm
Halsband: Arv från gammelmormor

Puss <3

Hej bloggläsare!



Dagen blev helt underbar när jag äntligen fick träffa min Josefine igen! Va måste ses oftare gumman. Det blev shopping och fika mys. För min del blev det inte så mycket shopping men det blev en välbehövd mascara. Har hört att den här ska vara bra. Lilja berättade att mascaror med större bortar va bättre så jag kör på det.

Kyss <3

Rulltårta, prat och bloggfix <3

Dagen med Lilja var som dagar brukar va när man är med henne, underbar! Vi bakade rulltårta, pratade och hon redigerade min blogg, tack älskling <3 Jag älskar dig gumman. Egentligen skulle jag har vart med Caroline men efterrsom hon var sjuk blev det Lilja istället. Sluta va sjuk hela tiden gumman! Jag saknade dig i skolan! <3333

Imorgon blir det stan med underbaraste Josefine Holmberg. Det ska bli så kul att träffa dig efter en sån låång och underbar barndom tillsammans. Jag fattar inte hur vi bara kunde sluta va med varandra men vi har bestämmt oss för båda två att vi var idioter och ska självklart börja va igen, du betyder hjärtat!

Kyss alla lovers <333

Ny design

Som ni säkert kan se har jag skaffat en ny design. Fick lite hjälp av sötaste IngaAlice, ni hittar hennes blogg på kliiick.blogg.se värd att läsas!

Hej tisdag <3

Dagen har varit lång men rolig. Var med Carro på hennes spanska lektion fast jag inte skulle. Läraren sa inte till sjukt? Annars har det blivit mycket föreläsningar och kp. Sen åkte jag hem bloggade lite och myste framför tv med en stor kladdkaksbit. Mums, jag har verkligen försökt vara nyttig men det fungerar inte så jag har lagt ner det här med att försöka äta nyttigare och försökt träna mer. Idag blev det cykeldebut till skolan då får man ju lite extra motion också. Skulle vilja tipsa om en jätte bra blogg som jag läser flitigt  Febb.blogg.se.

Kyss <33


Dagens outfit <3



Tröja: Hm
Jeans: M & Co
Sjal: Kapphal

Kyss <33

Mig <3






Det är inte många som kan va sig själva. Ha på sig det dom tycker är snyggt, andvända dom utryck man gillar och va som man vill. Varför finns det folk som hackar på folk som ser ut som du vill. Jag tycker inte alltid att folk med annurlunda stil har fina kläder men va fan jag hackar inte på dom för det. Jag tycker dom är helt underbara som vågar va sig själva. Jag menar inte att det är fel att va som alla andra men varför göra det om man ändå inte tycker om det. Jag har en gång kommit in i en sån tid där man vill vara som alla andra för att folk ska gilla en. Men med lite självförtroende som kom jag tillbaka till den jag är, MIG!

Puss <33


Vår! <3



Bort vinter, jag vill ha vår!
Nu är jag trött på vintern. Snö och kallt. Jag vill kunna gå ut barfota med bara en kjol och ett linne. För precis ett år sen var jag på Gran Canaria. Det känns ju bra att tänka på det nu när man sitter i kalla Sverige och fryser.

Hejdå Vinter, Hej Vår!

Fin <3



100335_-

126547_2009_02010017

Visst har hon fina kläder. Gud älskar hennes outfits. Kolla in mera outfits med henne på: http://lookbook.nu/user/14882-Elina-A


I adore her <3


Cheerleading och Caroline <3



Idag var jag med fina caroline. Vi hade jätte kul och flummade och pratade som vanligt. Du är bäst gumman!
Äntligen har cheerleadingen börjat igen. Det är nu det känns som att den riktiga vår terminen har börjat.
Vi hade det jätte roligt på träningen. Vi körde akrobatik, dans och övade inför ramsor. Jätte kul. Tack för en underbar dag!

Cheer Team Crystals <333

Skor!

Sitter och tittar lite på skor. Shit vad jag blir sugen på att köpa ett par skor. Vi får vell se hur det går med det. Pussar <3


RSS 2.0